年轻的男人和女人们——Joshua Viera

年轻的男人和女人们,你们有很多的障碍需要克服。当这个世界处于最恶心的时候,你们进来了。谎言已经被告知了这么长的时间。你们进入了这个,许多人感觉每天撒谎都是正常的世界里。你们和其他数以百万计的人一样,盲目地进入了这个世界。他们只能看到他们自己。整个的世界充满了自私。

父将要唤醒许多,许多的人们。事件都将被展开。人们要么来到我这里,要么就咒诅我。你们会需要寻找那些被拣选了的人,那些在危险的时刻里领导的人。那些宣告我的名——耶稣的人。

http://whistleblowerjeff.holyspiritwind.net/2018/03/27/young-men-and-women-joshua-viera/

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: